top of page

Vår historie

Profilering og merkevarebygging i over 50 år.

Som en stolt aktør i norsk tekstilindustri har Tomra Konfeksjon en rik historie og en dyp forankring i Tomrefjorden. Våre ansatte har vært med i bransjen i flere tiår og bringer med seg en bred kompetanse og erfaring fra å jobbe med anerkjente merker som Helly-Hansen, Devold of Norway AS og Frank Shorter. Vårt eventyr begynte på 80-tallet med Frank Shorter, og vi var stolte av å være den siste norske produsenten før produksjonen ble outsourcet til østen i 1998.

 

Men vår lidenskap for tekstilindustrien og vår kompetanse levde videre gjennom Tomra Konfeksjon. I dag er vi et lite team bestående av tre dedikerte ansatte som har spesialisert seg på brodering og profilering av tekstiler. Våre lokaler deler vi med Sport 1 Tomra i Vestnes sentrum, noe som gir oss en unik mulighet til å samarbeide og dra nytte av hverandres ressurser, slik at vi kan levere produkter av høy kvalitet til våre kunder.

Vi i Tomra Konfeksjon er alltid klar for nye utfordringer. Vi gleder oss til å fortsette å levere kvalitetsprodukter og  bidra til merkevarebygging for våre kunder. Vår historie er en påminnelse om at med lidenskap, hardt arbeid og et dedikert team, kan vi oppnå det vi setter oss som mål.

Har du lyst å bli endel av Tomra Konfeksjon? Ta gjerne kontakt med oss på eva@tomrakonfeksjon.no

frank shorter_edited.jpg
Frank Shorter
Frank Shorter
bottom of page